Activiteiten

26-2-2020 live muziek met DJEZPEZ vanaf 14:00 

8-2-2020 TRIBUTEFESTIVAL met U2 vanaf 21:30

A tribute to U2 

U2, de grootste band van de wereld behoeft geen introductie. De vier Ierse rockgoden staan al bijna veertig jaar aan de absolute wereldtop! Acrobat, ook wel U2acrobat, brengt een ode aan U2 op een eigen en indrukwekkende manier. De energie, passie en gedrevenheid van de legendarische Ierse supergroep wordt door Acrobat overtuigend op het podium gebracht. De grootste hits komen in een razend tempo voorbij. Een strakke live-show waar het publiek bij betrokken wordt. De shows zijn hierdoor altijd uniek! De Bono van Acrobat kan zomaar voor je neus staan om te kijken of je wel meezingt. Uiteraard spelen ze de grote hits die iedereen kent (denk aan Sunday Bloody Sunday, Where the streets have no name, With or without you) maar ook de parels die je minder vaak hoort worden niet vergeten 

Iedere dinsdag PUBQUIZ vanaf 20:30

Onze ondertussen beroemde pubquiz organiseren we wekelijks op dinsdag. Reserveren kan niet, dus kom gewoon gezellig binnenlopen. Onze tips: kijk het nieuws, lees je in en kom op tijd! 

Tot snel bij de quiz!

 

Extra's

Wij bieden bands en artiesten de mogelijkheid om op te treden. Mocht u hier interesse in hebben, neem dan gerust contact met ons op! Er is, indien gewenst, een zanginstallatie aanwezig.