Activiteiten

Zondagmiddag 20 januari treedt jazzformatie Djezpes van 14.00-17.00 uur op.

Djezpes bestaat uit Theo Claassen op gitaar, Robert Taen als violist en saxofonist, Wilmie Bisschops op de bas en Monique Winkelman verzorgt de zang. Hun repertoire bestaat uit klassiekers van de jazz (Djez) en gypsy-achtige, gepassioneerde melodieën (passie=pes).

De huidige formatie bestaat sinds november 2016 en ze werken met veel enthousiasme aan een eigen vormgeving en geluid van een nummer. De bossa- en swingnummers uit de jazz zijn favoriet met natuurlijk ook wat ballads voor de rustiger momenten. De passie (pes) en het plezier in het muziek staan centraal. Door de aparte samenstelling krijgen zelfs de meest bekende jazzcovers een eigen, en weer fris, geluid. Ze hebben erg veel plezier in het samenspelen en vinden het leuk zo nu en dan wat te laten horen aan publiek, het liefst in een wat informele setting.

Kom luisteren en kijken en geniet van een swingende Lazy Sunday Afrernoon!

09-02-2019 Tribute Festival vanaf 21:30

Het Tribute festival in Nijmegen Oost is weer en wij gaan er een heerlijke avond met een David Bowie tribute! 

Iedere dinsdag PUBQUIZ vanaf 20:30

Onze ondertussen beroemde pubquiz organiseren we wekelijks op dinsdag. Reserveren kan niet, dus kom gewoon gezellig binnenlopen. Onze tips: kijk het nieuws, lees je in en kom op tijd! 

Tot snel bij de quiz!

 

Extra's

Wij bieden bands en artiesten de mogelijkheid om op te treden. Mocht u hier interesse in hebben, neem dan gerust contact met ons op! Er is, indien gewenst, een zanginstallatie aanwezig.