Activiteiten

22-12-2019 

OLIEBOLLENQUIZ VANAF 20:30

Jaaroverzichtsquiz van 2019, één van de leukste quizzen van het jaar! Met alle leuke en minder leuke feitjes van 2019 met fotoronden, muziekronden en open vragenronden. Natuurlijk ontbreken de oliebollen niet. Maximaal 5 personen per team ,, deelname €3,- p.p. Inschrijven via Proeflokaal Beij Ons

KERSTAVOND: SAY CHEESE TO CHRISTMAS

Heerlijke kaasfondue om de kerst goed in te luiden

1E KERSTDAG: GESLOTEN

2E KERSTDAG: GEWOON GEOPEND VOOR LUNCH, DINER EN EEN BORREL

EN VANAF 21:00 MUZIEKBINGO

De muziekbingo is het gezelligheidsevenement bij uitstek. Lekker meeblèren met het refrein net nadat deze is gestopt. Staat het liedje op jouw bingokaart streep hem dan weg. Een rijtje vol of een volle bingokaart? Er wordt gezorgd voor vele leuke en mooie prijzen. Er vinden drie ronden plaats met elk een eigen thema. Bingokaarten zijn ter plekke te koop en kosten € 2,50 per stuk. Afname één bingokaart per ronde verplicht. Inschrijven kan bij Proeflokaal Beij Ons

OUDJAARSDAG geopend tot 18:00

NIEUWJAARSDAG vanaf 15:00 KATERBUFFET

Gratis lunchbuffet met soep, broodjes, haring en uiteraard oliebollen. De perfecte manier om je nieuwe jaar in te luiden! 

We "make mondays great again"! 

Wij willen de maandagen weer wat leuker maker, dus op maandag kan je Plat du Jour naar keuze eten voor maar een tientje! 

Iedere dinsdag PUBQUIZ vanaf 20:30

Onze ondertussen beroemde pubquiz organiseren we wekelijks op dinsdag. Reserveren kan niet, dus kom gewoon gezellig binnenlopen. Onze tips: kijk het nieuws, lees je in en kom op tijd! 

Tot snel bij de quiz!

 

Extra's

Wij bieden bands en artiesten de mogelijkheid om op te treden. Mocht u hier interesse in hebben, neem dan gerust contact met ons op! Er is, indien gewenst, een zanginstallatie aanwezig.