Activiteiten

14-01-2018 vanaf 15:00 uur

Live muziek met The Paradigms

Eenheid in verscheidenheid, daarmee kun je The Paradigms misschien wel het meest treffend omschrijven. Suzanne, Gijs, Olaf en Rolf zijn van veel muzikale markten thuis en weten die diversiteit enthousiast te bundelen in deze band. Ze spelen bekende en minder bekende covers in een mix van americana, roots, folk, country en bluegrass, maar de nieuwste nummers zijn allemaal eigen werk!

Omdat Gijs de band gaat verlaten is dit de laatste kans om hem met The Paradigms aan het werk te zien. Dus komt allen zondagmiddag 14 januari naar Beij Ons!

28-01-2018 vanaf 15:00 uur

Live muziek met About The Bush

Worldwide jazzgrooves

Dat stempel kun je prima plakken op About the Bush. Het is jazz, maar met invloeden uit allerlei streken. En dat levert smakelijke mengsels op; lyrische, orie╠łntaalse tunes, abstracte grooves, rock ’n rollende blues en wiggle-waggle-bop. Elk muziekminnend publiek krijgen ze mee!

24-02-2018 vanaf 21:00 uur

TRIBUTE FESTIVAL IN OOST MET SLASH 'N ROSES

Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende Gitaar Legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’!

Slash n’ Roses zet een daverende show neer met een indrukwekkende setlist van hoogstaande songs die Slash in zijn carrière met o.a. (zoals de naam al doet vermoeden) Guns N’ Roses gemaakt heeft. 

Iedere dinsdag PUBQUIZ vanaf 20:30. 

Onze ondertussen beroemde pubquiz organiseren we wekelijks op dinsdag. Reserveren kan niet, dus kom gewoon gezellig binnenlopen. Onze tips: kijk het nieuws, lees je in en kom op tijd! 

Tot snel bij de quiz!

 

Extra's

Wij bieden bands en artiesten de mogelijkheid om op te treden. Mocht u hier interesse in hebben, neem dan gerust contact met ons op! Er is, indien gewenst, een zanginstallatie aanwezig.