Activiteiten

2e Paasdag (22 april) Easter Jazz

Wij hebben 3 hele mooie optredens in de wacht staan! Koop je passepartout aan de deur.

Vanaf 17:00 kan je gewoon terecht om een hapje te eten.

 

JESSICA DE BOER – 14:00 uur – 16:00 uur

Haar roots liggen in de gospel-scene, maar de laatste jaren is ze verliefd geworden op jazz. Haar warme stemgeluid komt in deze stijl tot zijn recht en improviseren, verhalen vertellen en bovenal lol hebben op het podium is voor haar belangrijk. Daarnaast komt ze dit jaar met haar eigen geschreven jazzmuziek naar buiten! Deze middag speelt ze in Bebop haar favoriete jazz liedjes samen met Prashant Samlal op gitaar, Jeroen den Daas op bas en Jonas Nieuwenbroek op drums.

SOUNDTRACK OF A REVOLUTION – 21:00 uur – 22:30 uur

Als eerbetoon aan de samplecultuur van de jaren 90, nemen de all-stars van Jesse je mee op reis door de hiphopgeschiedenis. Aangevuld door dj Franky Sticks zorgen zij met remakes van gesamplede classics voor een avond die voor menig hiphop-lover de nodige headbops en nostalgie met zich mee zal brengen.
Franky Sticks – turntables
Jesse Schilderink – sax
Richie Reichgelt – gitar
Patrick Rugebregt – keys
Daniel Eskens – bas
Niek de Bruijn – drums

RICHIE REICHGELT AFTER HOURS – 22:30 uur – 00:00 uur
De in Nijmegen gebaseerde Gitarist is een graag geziene gitarist in verschillende genres van Jazz, Pop, R&B tot aan Braziliaanse muziek. In cafeĢ Beij Ons wordt de luisteraar meegenomen naar een dansbare jazzsessie met top musici vanuit het hele land en misschien wel spontaan muzikanten die elders op Easter jazz hebben gespeeld die dag.

Iedere dinsdag PUBQUIZ vanaf 20:30

Onze ondertussen beroemde pubquiz organiseren we wekelijks op dinsdag. Reserveren kan niet, dus kom gewoon gezellig binnenlopen. Onze tips: kijk het nieuws, lees je in en kom op tijd! 

Tot snel bij de quiz!

 

Extra's

Wij bieden bands en artiesten de mogelijkheid om op te treden. Mocht u hier interesse in hebben, neem dan gerust contact met ons op! Er is, indien gewenst, een zanginstallatie aanwezig.