Over ons

 

Rosmarijn Raanhuis en Jean Paul Pardoel zijn de eigenaren van Proeflokaal Beij Ons. Naast het aanbieden van een drankje, lunch of dagschotel vinden zij het belangrijk zich aan te passen aan de wensen van de wijk. 

Jean Paul heeft ruime ervaring als kok en heeft in diverse restaurants gewerkt. De kans is groot dat u diverse malen genoten heeft van een maaltijd die bereid is door Jean Paul.

Rosmarijn heeft veel ervaring in de horeca. Zij heeft in diverse café's en restaurants gewerkt. Nadat zij een aantal jaren bedrijfsleider is geweest heeft zij met haar partner de stap genomen om hun droom werkelijk te maken.


Neem een virtueel kijkje in Proeflokaal Beij Ons!
 

 

Samenwerking


De appeltaart komt van Brood op de plank. Dit is een bakkerij met ontbijtcafé in de wijk Bottendaal in Nijmegen. De doelstelling van Brood op de Plank is om sociaal en psychisch kwetsbare mensen, door het aanleren van een beroep, een volwaardig lid van de samenleving te kunnen zijn.


De thee komt van Bloesem. Dit ligt in een natuurbelevingspark bij het Brabantse Herpen. Ook Bloesem is een initiatief van Pluryn en er werken mensen met een handicap onder professionele begeleiding.