Assortiment

Bekijk hier onze dranken- en snackkaart!

Proeflokaal Beij Ons serveert een ruim assortiment van whisk(e)y’s, speciaalbieren, wijnen, frisdranken en koffie.

Op dit moment hebben we meer dan 100 speciaalbieren op fles en daarnaast nog 14 van het vat. We willen de Nederlandse (kleine) brouwerijen meer op de kaart zetten en hebben daarom 15 Nederlandse (micro)brouwerijen met elk minimaal 2 bieren een plek op onze bierkaart gegeven. Deze 30 bieren lopen uiteen van oud-Hollandse Kuitbieren tot fruitig en strak gehopte I.P.A's, en van gerookte zware Porters tot Saison aangevuld met Amerikaanse hop. Een variatie aan stijlen en daardoor altijd wat te ontdekken. Deze collectie wordt ondersteund door onze bieren van de wisseltap. Daarop krijgen de Nederlandse brouwers hun plek maar worden ook de seizoensbieren en klassiekers niet vergeten. 

Wijn is ook een belangrijk onderdeel van ons Proefokaal. Mooi geserveerd en op de juiste temperatuur. Met 10 open wijnen is er altijd de juiste keuze voor het desbetreffende moment. 

Naast ons grote assortiment aan dranken, hebben wij een wekelijks wisselde dinerkaart en vanaf 1 april serveren wij weer dagelijks lunch vanaf 12:00 uur. De dinerkaart kan je vinden op onze site; omdat deze dus regelmatig wisselt, kan het zijn dat er gerechten anders zijn dan hier vermeld. Wil je persé een gerecht eten: bel even om zeker te weten of we het nog voldoende hebben!